реклама 468

петък, 13 март 2009 г.

В България продават оръжие на 13-годишни хлапаци!

В България продават оръжие на 13-годишни хлапаци!

13-годишен ученик е арестуван от полицията във Великобритания за притежаване на забранено оръжие. Той занесъл в училище пистолет, с който гонил и плашил съучениците си. След подаденият сигнал в полицията, момчето веднага е било арестувано. Виновникът за инцидента, задържан на основание на Закона за огнестрелните оръжията от 1968 година, по-късно бил пуснат под гаранция. Хлапакът заявил, че си е купил пистолета от България за 30-тина лева, докато е бил на почивка с родителите си.

Братът на арестуваното момче заявило, че оръжието действително е закупено от България през февруари. Тогава те посетили страната, заедно с родителите си. За пореден път страната ни се „прославя” по не най-добрия начин.

Кой и защо е продал оръжие на дете тепърва ще се изяснява. Явно за българският търговец е по-важно да продаде стоката си, нищо че купувачът /дете!/ може да изтреби съучениците си в състояние на афект. В последните няколко дена станаха няколко масови убийства, които шокираха цял свят. На фона на това да продаваш оръжие на деца е някак неуместно. Не смятате ли?!


Няма коментари:

Публикуване на коментар